Ontdek de pop-up tuinen

In een pop-uptuin is het nooit stil. Met je collega’s een liveoptreden meepikken, je kinderen laten ravotten in een groene oase midden in de stad of helemaal op je eentje zen worden tijdens een yogasessie – er valt altijd wel iets te beleven. Geen zin in een activiteit? Lekker languit luieren, dat kan je er ook. Haal je agenda boven en plan alvast je eerste (tweede, derde …) bezoekje.  

We zien jullie heel graag in onze tuin, maar houden ongewenste gasten er graag buiten. Daarom let je best hierop: hou 1,5 meter afstand, volg het juiste pad, hou je mondmaskertje bij de hand en ontsmet regelmatig je groene vingers met de voorziene handgel. 

Visie op de tuinen →

Waar vind je ons?

Ieper

In september sporen van of naar Ieper? Snuif dan zeker even de sfeer op in de pop-uptuin op het Stationsplein. Want dat krijgt de hele maand lang een fris, groen jasje. Zien we je daar?  

Ontdek →

Hasselt

De nieuwe hotspot in Hasselt tijdens de maand september, dat is het Capucienenplein. Daar houden we ook na de zomervakantie de zomer nog even vast. Kom er mee luieren, dansen, springen en samen al dat groen vieren.

Ontdek →

Facebook Instagram