Pop-uptuin Genk
31 augustus - 29 september

Binnenplein Stadhuis
3600 Genk

Het binnenplein van het Stadhuis wordt tijdens de maand september de nieuwe place to be. Een streepje groen in de stad, daar wordt voor gezorgd door professionele tuinaannemers. De pop-uptuin zal van zaterdag 31 augustus tot en met zondag 29 september dienen als de ultieme ontspanningsplek, waar je met drankje of hapje in de hand geniet van een stukje paradijs in eigen stad.

Kom in de pop-uptuin genieten van een tal van activiteiten. Een film kijken op groot scherm of deelnemen aan een kookworkshop, er is voor elk wat wils . Meer weten over onze activiteiten? Je vindt hieronder een overzicht met meer informatie.

Show me the way

Kom genieten in Genk

Met dank aan volgende partners: 

Ebema

Ebema logo

Ebema verbetert buitenruimtes. Al jarenlang. Met ons totaalgamma Ebema_Stone&Style doen we dat voor tuinen, terrassen en inritten. Met zorg, expertise én … passie.

Onze vakmensen streven naar mooie en hoogwaardige oplossingen. Zo schrijven ze telkens weer een nieuw verhaal in beton dat bij jouw droomproject past. Een verhaal waar je dag na dag van geniet – jarenlang.

Het resultaat van die passie? Megategels, klinkers, Eco Solutions, trappen, muurelementen, palissades, banden … in diverse afwerkingsvormen. Van Smooth tot Rockstone, van trendy tot tijdloos. Met een brede waaier van tinten en formaten. Voor elke stijl de perfecte match in beton. Meer informatie op de website

ECO-oh

ECO-oh logo

Introductie van een comfortabel ontwerp dat vreugde brengt

Gemaakt van 100% post-consumer recycled plastics

Met zijn zeer modulaire concept, vindt de H-bench zijn weg naar pleinen, stations, parken en prachtige plekjes overal in de stad. Het concept maakt het mogelijk om een eindeloze bank te creëren, waarbij afzonderlijke lage of hoge modules in verschillende kleuren met verschillende kanten worden gecombineerd.

Kiezen voor straatmeubilair uit 100 % gerecycleerde materialen is goed voor de natuur en moedigt burgers aan om hun huishoudelijk plastic te blijven sorteren.

Als je dus een prachtig plekje kent dat best een iconische bank kan gebruiken, laat ons dat dan gerust weten. Meer informatie op de website.

 

 

Onze andere locaties

Facebook Instagram