Pop-uptuin Oostende
31 augustus - 13 oktober

Lijnbaanstraat
8400 Oostende

Show me the way

De Lijnbaanstraat wordt jouw eigen stukje paradijs om even te ontsnappen aan de drukte van de stad. Om nog een laatste keer goed te genieten van de zomer. Van zaterdag 31 augustus tot zondag 29 september wordt dit deel van de stad door professionele tuinaannemers omgetoverd tot een unieke, groene oase.

Je vervelen, dat zal je hier zeker niet doen. De hele maand lang opent de pop-uptuin zijn deuren voor live optredens, workshops, en meer. Wat je hier precies allemaal kan beleven, dat ontdek je hieronder. Wie nodig jij uit om mee te gaan?

Met dank aan volgende partner:

Exterior Living

Realiseer de tuin van je dromen met Exterior Living

Exterior Living logo

Exterior Living is al 3 generaties lang producent en verdeler van een modern gamma voor tuin- en buitenbeleving. Wij bieden een uitgebreid assortiment kwalitatieve tuinconstructies, poolhouses, zwembaden, poorten, afsluitingen en tuindecoratie.

Belgische Kwaliteit
Door onze kennis en jarenlange ervaring in het vak staan wij garant voor kwaliteit, maatwerk, originaliteit en vakmanschap van eigen bodem. 

Maatwerk
Bij ons is elke bestelling is maatwerk. Onze vakmensen luisteren graag naar jouw ideëen om zo samen, binnen relatief korte tijd, de tuinconstructie van je dromen te creëren.

Duurzaamheid
Exterior Living is houder van het PEFC label (certificaat voor duurzaam bosbeheer) dat erover waakt dat er meer bomen worden aangeplant dan gekapt. Wij kiezen bewust hoofdzakelijk voor fijnjarig Noord-Europees hout, niet alleen vanwege de unieke kwaliteit en structuur, maar eveneens vanwege het zeer strenge ecologische bosbeheer.

Meer informatie vind je op de website.

 

 

Onze andere locaties

Facebook Instagram