Pop-uptuin Sint-Niklaas
14 september - 13 oktober

Stationsplein
9100 Sint-Niklaas

Van zaterdag 14 september tot en met zondag 13 oktober krijgt Sint-Niklaas er een nieuw ontspanningsoord bij. Het Stationsplein wordt door professionele tuinaannemers omgetoverd tot een unieke, groene oase. Genieten, genieten en, oh ja, nog eens genieten, dat kan je in de pop-uptuin. Wie nood heeft aan een laatste keer goed ontspannen mag dit niet missen!

Gebrek aan entertainment zal er ook niet zijn. Of je nu graag uitslaapt op zondag om vervolgens te komen brunchen, of liever ’s avonds een live jazz optreden meepikt – aan jou de keuze. Meer weten over onze activiteiten? Je vindt hieronder een overzicht met meer informatie.

Show me the way

Met dank aan volgende partner:

Vande Moortel

logo vande moortelDe kleiklinkers van Vande Moortel, dat is klasse(A) voor tuinen met klasse. Kwaliteitsvolle klinkers met karakter die elke tuin een extra dimensie kunnen bieden. De verschillende kleuren, formaten en de diverse legverbanden scheppen eindeloze mogelijkheden en volledige vrijheid in het ontwerp.  Kleiklinkers zijn gemakkelijk te combineren met andere materialen en door hun natuurlijk karakter passen ze in elke omgeving. Bovendien hebben ze een levensduur van meer dan 100 jaar en kunnen ze meerdere male gebruikt worden.

Dit authentieke karaktervolle materiaal is ondertussen een vaste waarde binnen de sector. Sfeervolle tuinpaden, afboordingen, trappen, terrassen en opritten worden systematisch met dit product aangelegd. Steenbakkerij Vande Moortel, sinds jaar en dag marktleider, heeft ervoor gezorgd dat dit product is geëvolueerd en zijn plaats heeft behouden in de tuin. De ecologische formaten alsook de uitbreiding van het kleurengamma hebben hiertoe bijgedragen. Meer informatie vind je op de website.

Onze andere locaties

Facebook Instagram