geheel vrijblijvend

Verstuur

Contactgegevens

Contactpersoon

Guy Coertjens

Adres

Schoutenhoefstraat 26
Oud-Turnhout
be
014 42 11 58
E. info@gaiahortikultuur.be
Deze website bevat:
  • Foto's
  • Werkwijze

Gaia Hortikultuur bvba

Omschrijving

Gaiahortikultuur ontwerpt grote tuinen, kleine tuinen, stadstuinen, structuurtuinen, landschapstuinen,… In ons fotoboek kan je onze realisaties bekijken. Je kan er ook ideeën opdoen voor je eigen tuin. Misschien heb je al ideeën maar weet je niet hoe eraan te beginnen… We geven je advies en ontwerpen een tuin op maat. We maken een gedetailleerd plan met bijbehorend beplantingsplan en beplantingslijst. Met dit ontwerp kan je zelf aan de slag. Wens je meer info of wil je een afspraak maken?
els@gaiahortikultuur.be

Het aanleggen van uw tuin heeft veel voeten in de aarde. Gaiahortikultuur zorgt er niet alleen voor dat je tuin groeit en bloeit maar besteedt ook veel aandacht aan bestrating, verlichting, inrichting,… (bekijk even onze realisaties in het fotoboek). Een ontwerp (jouw ontwerp of een gaia ontwerp) of een bespreking in uw tuin volstaat om een gedetailleerde offerte op te maken. Wij werken eveneens in uurloon. Aan u de keuze! Mail naar Guy en maak een afspraak.
guy@gaiahortikultuur.be

Gaiahortikultuur onderhoudt zowel bestaande als door ons aangelegde tuinen. Wij hebben machines en personeel om elke tuin tot in de puntjes te verzorgen: perfect onderhouden en strak geschoren tuinen, losse natuurlijke tuinen, verwilderde tuinen, … voor elk wat wils. Wekelijkse, maandelijkse of jaarlijkse onderhoudsbeurt? Welke formule voor u het interessantst is kan je bepreken met Guy.
guy@gaiahortikultuur.

Specialisaties

Aanleg

Beplantingswerken
Bestratingswerken
Daktuinen
Vijvers

Onderhoud

Algemeen nazorg eigen projecten
Hagen en snoeivormen

Realisaties