geheel vrijblijvend

Verstuur

Contactgegevens

Contactpersoon

Koen Martens

Adres

Velveken 52 bus A0
2440 geel
0496 93 84 00
0496 93 84 00
E. koenmartens84@hotmail.com
Deze website bevat:
  • Foto's
  • Werkwijze

KoenMartensBoomverzorging.be

Omschrijving

Vanuit mijn passie voor bomen ben ik in 2007 gestart met mijn bedrijf “Koen Martens Boomverzorging”. Ik behaalde mijn diploma van Boomverzorger na het volgen van een tweejarige opleiding. Mijn bedrijf bevindt zich in het hartje van de Kempen te Geel, in de provincie Antwerpen.
Mijn bedrijf staat garant voor deskundig werk in en rond bomen. Deze werken zijn zeer gevarieerd. De meest voorkomende werkzaamheden zijn: snoeiwerken, verwijderen en demonteren van bomen, alle vellingen, hakselen van takken, interventies voor en na een storm, verankeringen van takken en boomkruinen, klieven en zagen van brandhout, ziekte en plaagbestrijding, beschermen van bomen, planten en verplanten, weghalen van boomstronken, advisering, waardebepaling, standplaatsverbetering,...
Bij het uitvoeren van deze werken heb ik steeds oog voor de boom, de omgeving, de klant en het milieu. Om zoveel mogelijk rekening te houden met het milieu, gebruik ik enkel biologisch afbreekbare kettingolie en milieuvriendelijke tweetaktbenzine.

Specialisaties

Aanleg

Beplantingswerken
Aanleg - Overige

Onderhoud

Expertise
Boomverzorging / vellen
Algemeen nazorg eigen projecten

Realisaties